Nomineer jouw verenigingsheld(en) in gemeente Horst aan de Maas

Beste sport- en beweegaanbieders uit gemeente Horst aan de Maas,

 

Gemeente Horst aan de Maas heeft een bruisend verenigingsleven met veel vrijwilligers. Zonder deze toppers zou het verenigingsleven niet bestaan. Dit mag gewaardeerd én gevierd worden! Op maandag 7 november vindt in ’t Gasthoes in Horst de Avond van de Sport plaats. Sport aan de Maas, gemeente Horst aan de Maas en enkele bestuurders van verenigingen in Horst aan de Maas zijn supporters van alle vrijwilligers binnen het verenigingsleven! Tijdens de Avond van de Sport bieden we verenigingen en hun vrijwilligers een podium.

Nomineren

Wil jij een vrijwilliger of een groep vrijwilligers met een groot en betrokken hart voor de sport en/of zijn of haar vereniging waarderen? Nomineer hier jouw verenigingsheld(en) en vertel ons waarom ze een podium verdienen!
Van 23 september 2022 (vandaag) tot en met 16 oktober 2022 kan iedereen zijn of haar verenigingsheld(en) nomineren. Draait hij/zij bijvoorbeeld veel kantinediensten, organiseert deze clubheld veel voor de leden van de vereniging of is deze persoon op jonge leeftijd in het bestuur gestapt? Allemaal voorbeelden van prestaties die gewaardeerd kunnen en mogen worden!  

 

Stemmen

Ná 16 oktober 2022 is het aan alle inwoners uit gemeente Horst aan de Maas die het verenigingsleven een warm hart toedragen om te stemmen op de genomineerde initiatieven. Er kan dan gestemd worden tot en met zondag 23 oktober. Samen met de beoordeling van de vakjury wordt, op basis van aantallen en motivatie, op maandag 7 november 2022 de meest gewaardeerde verenigingsheld en/of groep helden bekend gemaakt. Deze persoon of groep ontvangt de Sportwaarderingsprijs 2022.

Aanmelden
Wil jij als trotse inwoner van de gemeente Horst aan de Maas aanwezig zijn bij de Avond van de Sport? Meld je dan hier alvast aan voor het verkrijgen van een gratis ticket. Wees er snel bij want vol = vol!

Kijk voor meer informatie over de Avond van de Sport, nomineren en stemmen op www.avondvandesporthadm.nl.

Namens de organisatie van de Avond van de Sport Horst aan de Maas.

 

Met vriendelijke groet,​

Joey Rutten

M. 0647949518 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Volg ons

Uitvoering project(en) mede mogelijk gemaakt door

banner VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.