Nieuwsbrief Vitaal Verenigen

Nieuwsbrief Vitaal Verenigen

Vitaal Verenigen

Bekijk deze mail in de browser

 

 

De zomerstop is ten einde, tijd om een nieuw seizoen af te trappen! Veel verenigingen hebben het afgelopen jaar al stappen gezet richting de toekomst. Ook dit verenigingsjaar staan onze verenigingsondersteuners weer voor jullie klaar om de gewenste hulp en ondersteuning te bieden. We wensen iedereen een goede start en een sportief seizoen 2022/2023.

 

 
 

 

 

De maatschappij verandert en er wordt steeds meer van verenigingen verwacht. Er blijft vaak weinig tijd over om na te denken over de toekomst. Op woensdag 21 september organiseren we daarom een live talkshow van 19.30 tot 21.00 uur waarin we jullie inspireren over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Er vinden verschillende tafelgesprekken plaats over thema's zoals ouderbetrokkenheid, vrijwilligers en vernieuwing binnen de vereniging. Stap even uit de waan van de dag en laat je vanuit huis verrassen door de beste voorbeelden en initiatieven vanuit verenigingen uit diverse gemeenten binnen Limburg en Brabant.

 

Klik hier voor meer informatie en meld jezelf aan!

 

 

 

 

Ons portfolio
Hieronder een kleine greep uit ons portfolio. Laat je inspireren en ontdek hoe wij verenigingen verder brengen. Heb jij ook een uitdaging of idee waar je onze hulp bij kunt gebruiken? 
Neem contact met ons op. 

 

 
 

 

Verenigingen bundelen hun krachten

Bij een fusie tussen twee verenigingen komen veel dingen kijken. Volleybalvereniging Apollo uit Mill en Vollan’65 uit Langenboom schakelden afgelopen periode de hulp in van onze verenigingsondersteuner om dit traject te begeleiden. Het resultaat? Een nieuwe toekomstbestendige volleybalvereniging voor Mill én Langenboom waar iedereen welkom is! Benieuwd naar onze aanpak gedurende het traject? Lees dan hier verder.

De toekomstbestendige vereniging

Dans- turn en freerunvereniging Hosema is uitgegroeid tot een van de grootste sportverenigingen in de gemeente Horst aan de Maas. Het draaiende houden van een vereniging vergt een goede structuur, cultuur en strategie in de constant veranderende maatschappij. Wij hielpen de vereniging afgelopen periode met het opstellen van een nieuw stappenplan om toekomstbestendig te blijven. Lees hier meer over de totstandkoming van een toekomstplan.

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Vitaal Verenigen. Meer weten? Neem contact met ons op:

 

 
 
 

 

wijzig gegevens       uitschrijven voor nieuwsbrief
 

 

 

Volg ons

Uitvoering project(en) mede mogelijk gemaakt door

banner VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.