Banenmarkt Horst aan de Maas

Na het succes van de banenmarkt in juni heeft Ondernemersplatform Horst aan de Maas, een initiatief van Ondernemersclub Sevenum, Ondernemers Collectief Grubbenvorst en Centrummanagement Horst, de handen ineengeslagen om dit netwerkevent nog breder op te zetten.

Werkzoekenden uit de hele gemeente zijn welkom om op woensdagavond 13 juli kennis te maken met lokale werkgevers.

De markt is kosteloos te bezoeken van 18:30 tot 20:30 uur en elke werkzoekende ontvangt bij binnenkomst één gratis consumptie.

Ondernemers die je tijdens deze avond zeker kunt ontmoeten zijn Poels retail groep, Tzorg, Nederlandse Spoorwegen, Rens Bakery Solutions, Lenssen advies, H&H Podotherapie, abbGrowers, Montair, Center Parcs en Dagje HadM. Deze werkgevers zijn op zoek naar werknemers in alle leeftijden voor verschillende functies.

Zien we jou volgende week in ’t Gasthoês in Horst? 

 

#banenmarkt #werkzoekenden #deelnameisgratis #gratisconsumptie #vacatureshorstaandemaas #ondernemersplatformhorstaandemaas #ondernemersclubsevenum #ondernemerscollectiefgrubbenvorst #centrummanagementhorst #speedmeet #ikwilwerken #ikzoekwerk #carrierekansen #horst #horstaandemaas #gasthoeshorst

 

Volg ons

Uitvoering project(en) mede mogelijk gemaakt door

banner VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.