Belangrijk nieuws over de jaarlijkse waardebon

Belangrijk nieuws over de jaarlijkse waardebon

Elke vereniging, die lid is van NKS-Voetbal, ontvangt elk jaar een waardebon van € 360,- te besteden aan verenigingsondersteuning. Tijdens haar laatst gehouden vergadering heeft het bondsbestuur van NKS-Voetbal besloten om jaarlijks onder voorwaarden € 100,- van de waardebon te besteden aan een jeugdtoernooi of jeugdactiviteit.

De voorwaarden zijn:

  • Bericht sturen aan de penningmeester van NKS-Voetbal, de heer Wim Nijssen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dat uw vereniging gebruik wil maken van het aanbod om € 100 van de waardebon te besteden aan een jeugdtoernooi c.q. jeugdactiviteit.
  • Tevens aan hem doorgeven:               Naam vereniging, E-mailadres,  datum en naam  
  • Naam en logo van NKS-Voetbal opnemen in uw programmaboekje, samen met een artikel over waarden en normen  q. respect.
  • NKS-Voetbal stelt gratis een Fair Play prijs ter beschikking.
  • De Fair Play prijs laten uitreiken, indien mogelijk, door een afgevaardige van NKS-Voetbal.
  • Voor de verenigingsondersteuning, zoals cursussen en thema-avonden, blijft dat kalenderjaar dan € 260,- 
  • Zo mogelijk stelt NKS-Voetbal gedurende het toernooi een vlag van NKS-Voetbal ter beschikking.
  • Inlichtingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Op 7 mei heeft ons Bondsbestuurslid John Heckman, Leon Urlings, lid van de verniging F.C. Bemelen, onderscheiden met een gouden waarderingsspeld van KKS-Voetbal.

 

             NKS-Voetbal    sterk in ondersteunen

Volg ons

Uitvoering project(en) mede mogelijk gemaakt door

banner VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.