IJSSALON CLEVERS NEEMT EERSTE 15 BOEKEN VAN “DE KAPPER” AF

IJSSALON CLEVERS NEEMT EERSTE 15 BOEKEN VAN “DE KAPPER” AF

 

De projectgroep Truublik op…De Kapper heeft de eerste 15 exemplaren van het in mei te verschijnen multimediale boek al op voorhand “verkocht” aan IJssalon Clevers Grubbenvorst.

 

Met acht ijssalons in de regio staat Clevers midden in de samenleving en steunen zij oa. initiatieven op cultureel vlak, zoals deze uitgave. “Het sociaal-maatschappelijke karakter spreekt ons hierin erg aan, buiten het feit dat De Kapper natuurlijk ook een ondernemer pur sang was in Grubbenvorst, net als ons” grinnikt Bas Peters (bedrijfsleider IJssalon Clevers Grubbenvorst).

“Wij zullen deze 15 boeken schenken aan de basisscholen in Grubbenvorst en Zorgcentrum La Providence omdat de kernwaarden zorg en onderwijs ons erg aanspreken. Het boek zal ook een plekje krijgen op onze leestafel.”

 

De feestelijke presentatie van het boek zal plaatsvinden op zondag 15 mei in de tuinen van La Providence in Grubbenvorst. Belangstellenden kunnen NU alvast intekenen op het boek via de site: www.truukblik.nl met een aantrekkelijke korting.

 

Foto:

Bas Peters (IJssalon Clevers) en Wim Coopmans (projectgroep “Truukblik op…. De Kapper)

 

Volg ons

Uitvoering project(en) mede mogelijk gemaakt door

banner VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.