Livestream Sportwaarderingsprijs

Beste partners van het Horster Sportakkoord,

 

Helaas hebben de coronamaatregelen het onmogelijk gemaakt om Horst Draait Door live plaats te laten vinden. De geplande tafelgesprekken, onder leiding van Sander Kleikers, zullen verplaatst worden naar een later moment.

De uitreiking van de sportwaarderingsprijs wordt echter wel live uitgezonden.

 

Livestream Sportwaarderingsprijs

Komende donderdag (2 december) om 20:00 zullen we, in samenwerking met Cult Content Creators, de prijsuitreiking van de sportwaarderingsprijs live streamen. De stream is te volgen op de homepage van de pagina van Sport aan de Maas (www.sportaandemaas.nl) of via deze Youtube-link. Hou deze datum en dit tijdstip dus vrij in je agenda en kijk lekker vanuit de bank in je woonkamer, onder het genot van een hapje en een drankje, mee naar deze live uitreiking van de sportwaarderingsprijs.

 

Bekijk hier een korte video van de Sportwaarderingsprijs. 

 

Programma Livestream

Tijdens deze livestream gaat tafelleider Joey Rutten in gesprek met wethouder Geurts, de kunstenares van de prijzen (Helmie van de Riet), de juryleden en de drie genomineerden voor de sportwaarderingsprijs: Piet Thijssen (balkon bewegen Librije), Roy Hermans (openstellen sportpark – Sparta ’18) en Joyce Riswick en Mayke Steegs (Berenjacht). De uitzending wordt afgesloten met de uitreiking van de sportwaarderingsprijs. Een cheque ter waarde van € 500,00, uitgereikt en gesponsord door Ralph Hermanns, eigenaar van Podotherapie Hermanns.

 

Kijk je ook mee?!
Het zou leuk zijn als jij live met ons mee kijkt. Op deze manier kunnen we de genomineerden initiatieven, en uiteindelijk de winnaar van de sportwaarderingsprijs Horst aan de Maas, een waardig podium bieden.
Tot donderdag 2 december om 20:00, live vanuit Muziekcafé Anja van de Smid.

 

Met vriendelijke groet,​

Joey Rutten

M. 0647949518 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Volg ons

Uitvoering project(en) mede mogelijk gemaakt door

banner VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.