Bijdrage radio- en websitenieuws Omroep Horst a/d Maas

                                       

Horst aan de Maas, oktober 2021

Betreft: bijdrage radio- en websitenieuws

Dag allemaal,

In februari van dit jaar maakte omroep Horst aan de Maas een doorstart met de radioprogramma’s en de website. Met steun van de gemeente en heel veel luisteraars hebben we nu weer een stabiele omroep in de regio.

We willen graag weer de beste zijn op gebied van nieuwsvoorziening en dat wordt op dit moment verzorgd door een professionele redactie i.s.m. L1. Met name op de website leest u de actuele berichten en kunt u alles over omroep Horst aan de Maas te weten komen.

Op korte termijn breiden wij de nieuwsvoorziening uit met lokaal en regionaal nieuws op de radio. Die nieuwsblokjes gaan we vullen met ons nieuws en zeker ook met uw nieuws. Heeft u berichten, uitslagen, jubilea, activiteiten of wat dan ook voor interessants te melden, dan horen wij dat graag van u.

Via ons vaste mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u gemakkelijk en snel uw bijdrage aanleveren.

Wij nemen uw berichten dan graag mee op de website of in het radionieuws, zodat we samen met u weer een zender voor en van de luisteraar worden.

Als aardigheidje willen wij u vragen om een muziek-top5 te sturen met de naam van een contactpersoon. Die top 5 gaan wij dan draaien in één van onze radioprogramma’s, waarbij we uw contactpersoon de gelegenheid geven iets te vertellen. Ook hiervoor gebruikt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En blijf vooral sturen! Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet namens de gehele omroep Horst aan de Maas,

Paul Knorr

Peggy Keijsers

Koen Versleijen

Volg ons

Uitvoering project(en) mede mogelijk gemaakt door

banner VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.