Presentatie ‘Truukblik op…De Kapper’ in La Providence

Presentatie ‘Truukblik op…De Kapper’ in La Providence

De feestelijke presentatie van het multimediale boek over Harrie Jacobs - De Kapper - zal op zondagmiddag 15 mei 2022 plaatsvinden in de tuinen van La Providence. Deze presentatie zal in handen zijn van een dochter en een kleinzoon van De Kapper.

De projectgroep is zeer verheugd dat La Providence hiervoor alle ruimte en medewerking biedt. Eén van de uitgangspunten van de projectgroep is om onze ouderen een moment van herinnering te kunnen bieden door de vele verhalen en anekdotes die het boek rijk is. Het is de bedoeling dat deze boekpresentatie wordt omlijst door lokale artiesten zoals Wiel en Margo Verbeek. Zij zullen enkele liederen die De Kapper heeft geschreven ten gehore brengen. Daarnaast zal er een expositie zijn van enkele schilderstukken die mogelijk een permanent karakter krijgen in La Providence.

Bestuurder van La Providence, Ingrid Backus, is zeer verheugd met dit initiatief: “Door deze presentatie en expositie hopen wij bij onze bewoners een lach en moment van herinnering op het gezicht te toveren. Ook dragen we met dit initiatief bij aan een vitale gemeenschap voor oudere inwoners in Grubbenvorst. Gezien de artistieke kwaliteiten van ‘De Kapper’ en het enthousiasme van de projectgroep moet dat wel gaan lukken, verwacht ik”.

Kaarten voor deze presentatie zullen vanaf januari te koop zijn bij enkele kapsalons in Grubbenvorst en online.

Volg ons

Uitvoering project(en) mede mogelijk gemaakt door

banner VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.