Stappenplan WBTR

Geachte heer/mevrouw,

Via de link in deze mail treft u het Wbtr Stappenplan van Zuyd Legal Lab aan:

Klik hier om het Wbtr Stappenplan te downloaden

Zuyd Legal Lab is het leer-werkbedrijf verbonden aan de Juridische Academie van Zuyd Hogeschool. Zuyd Legal Lab wordt bemand door tweede-, derde- en vierdejaarsstudenten. Zij doen hun uiterste best u zo goed en zorgvuldig mogelijk van juridische informatie te voorzien. De adviezen worden gecontroleerd door een afgestudeerd HBO-jurist. Voor informatie die Zuyd Legal Lab gratis verstrekt zoals dit stappenplan aanvaarden Zuyd Hogeschool/Zuyd Legal Lab en de voor haar werkzame personen en ingeschakelde derden GEEN aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden. Dat betekent dat het gebruik van het stappenplan Wbtr en alle informatie daarover (en over de implementatie van de Wbtr) op de website van Zuyd Legal Lab voor (uw) eigen risico komt. Indien u daarmee niet instemt, verzoeken wij u geen gebruik van de verstrekte informatie te maken. Mocht u daar prijs op stellen dan kunnen we u verwijzen naar een juridisch dienstverlener die u verder kan helpen.

Wij werken er hard aan om het recht toegankelijker en laagdrempeliger te maken. Zoals u waarschijnlijk kunt zien als u het stappenplan door gaat nemen, is er veel werk gaan zitten in het opstellen hiervan. Toch hebben wij besloten het gratis ter beschikking te stellen zodat het ook beschikbaar is voor diegenen die beperkte financiële middelen hebben. Indien u blij bent met het gratis stappenplan, dan zouden we het zeer waarderen als u ons middels een donatie wilt helpen zodat wij ook in de toekomst kunnen blijven werken aan het toegankelijker maken van het recht. Indien u geen financiële bijdrage kunt leveren, waarderen we het ook zeer als u een positief (en origineel) bericht over Zuyd Legal Lab de wereld in wilt helpen.

IK HELP MEE EN DONEER

We hopen dat het stappenplan u goed zal helpen. Op onze website zal de komende tijd nog meer informatie verschijnen over de Wbtr, dus houd onze website goed in de gaten.

Met vriendelijke groet,

Zuyd Legal Lab
www.Legallab.online
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.